Green Deal Gedeelde Mobiliteit: doe mee en teken!

Uit mobiliteitsbrief 184 - Mobiliteitsdata

Wil u als organisatie, lokale overheid, bedrijf, kennisinstelling, middenveld, … gedeelde mobiliteit in een versnelling brengen? Onderteken dan de vrijwillige engagementsverklaring ‘Green Deal Gedeelde Mobiliteit’ en ga samen met de Vlaamse overheid en vele andere ondertekenaars de uitdaging aan! Op 21 maart 2018 organiseert de Green Deal Gedeelde Mobiliteit een tweede officieel ondertekeningsmoment met nieuwe partners.

De Green Deal Gedeelde Mobiliteit is momenteel goed voor 83 ondertekenaars en meer dan 500 concrete acties om gedeelde mobiliteit mainstream te maken tegen 2020. Om deze doelstelling te bereiken, leggen de ondertekenaars vrijwillig concrete uit te voeren acties vast rond de thema’s autodelen, carpoolen en fietsdelen (met maximale aandacht voor elektrisch). Om deel te nemen aan deze Green Deal neemt u minstens 4 acties die kaderen binnen minstens 2 verschillende thema’s. In ruil voor de zelfgekozen acties biedt de Vlaamse overheid zichtbaarheid en ondersteuning en bekijkt ze waar knelpunten binnen de regelgeving kunnen worden weggewerkt.
Wil u deze Green Deal versterken en samen met de Vlaamse overheid en vele andere ondertekenaars gedeelde mobiliteit in versnelling brengen?

U kan acties tot 1 februari 2018 doorsturen naar info@gedeeldemobiliteit.be . Meer info: gedeeldemobiliteit.be