Een snelcursus IRGN

Uit mobiliteitsbrief 236 - Verkeerstekens als open data

Een aanvullend reglement aanpassen of aanmaken? In IRGN doe je het met enkele klikken.

1. Maak een nieuw agendapunt aan

Nadat je bent aangemeld op gelinkt-notuleren.vlaanderen.be kan je aanvullende reglementen aanmaken. Dat doe je als een ‘Nieuw agendapunt’. Geef het agendapunt een duidelijke titel (zoals de naam van de straat waarover het gaat) en kies het type reglement.Stap 1: maak een nieuw agendapunt aan.jpg

2. Vul de inleiding aan

Daarna vul je het inleidend gedeelte van de beslissing aan: de titel, het bevoegd orgaan en de motivering van de beslissing. Het minimum aan wettelijke randvoorwaarden is automatisch ingevuld.

Stap 2: Vul de inleiding aan

3. Kies de juiste maatregel

Er staan meer dan duizend maatregelen voor je klaar in de databank. Met de handige filters selecteer je snel de maatregel die je zoekt.

Stap 3: kies de juiste maatregel

4. Check!

Zodra je de maatregelen hebt ingevuld, klik je op bewaren.

Klaar is kees! Nu kan je het aanvullend reglement agenderen met de Gelinkt Notulerenapplicatie of kopiëren naar je eigen systeem.

 

Meer dan een snelcursus nodig?
Op www.vlaanderen.be vind je alles over aanvullende reglementen, een handleiding en video’s die je stap voor stap uitleggen hoe je met IRGN aan de slag gaat.

Zit je met vragen? 
Mail naar aanvullendereglementen@mow.vlaanderen.be. Zij helpen je graag verder.

Of volg een opleiding!
Op maandag 12 juni organiseert VSV een opleidingsdag. Je leert er alles over de nieuwe tool en de voordelen voor jouw gemeente of stad. Schrijf je in op www.vsv.be/opleidingen-congressen.